Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości Powiatu Gostyńskiego wraz z Powiatową Stacją Sanitarno-Epidemiologiczną w Gostyniu zapraszają na spotkanie stacjonarne skierowane dla przedsiębiorców i pracowników gastronomii, przemysłu spożywczego i mięsnego oraz zakładów produkcyjnych.
Spotkanie z przedstawicielami Sanepidu odbędzie się 20.05.2024r. o godz. 09:00 w sali szkoleniowej SWPPG – Gostyń, ul. Polna 63
Tematem spotkania będzie - Stosowanie zasad GHP, GMP oraz systemu HACCP w zakładach produkcji i obrotu żywnością. W programie m.in.: utrzymanie czystości pomieszczeń, sprzętu i narzędzi produkcyjnych, proces zarządzania odpadami oraz proces mycia i dezynfekcji.
Udział w spotkaniu jest bezpłatny.
W celu zarejestrowania się na spotkanie proszę skorzystać z formularza zgłoszeniowego:
https://forms.gle/LaxzXgKMUauciU3K9